Три българки буквално изправиха на крака холивудската звезда Клейтън Норкрос, познат ни

...
Три българки буквално изправиха на крака холивудската звезда Клейтън Норкрос, познат ни
Коментари Харесай

Три българки запалиха сърцето на звезда от „Дързост и красота“


Три българки безусловно изправиха на крайници холивудската звезда Клейтън Норкрос, прочут ни като Торн Форестър в паметната телевизионна сага „ Дързост и хубост “.

Участниците в последното издание на " Звездите в нас " се показаха феноменално, само че разпоредбите диктуват, че напред в конкуренцията не престават единствено два от пет отбора. Отбор " Кристина Агилера "  повече от справедливо победи на сцената на музикалното предаване, спечелвайки сърцата на публиката и несъмнено на журито, чийто специфичен член тази седмица беше точно Клейтин Норкокс.

Изпълнението им на парчето " Fighter " на няколко пъти остави артиста безусловно с отворена уста.

Трите изпълнителни запалиха невиждано кълбо от енергия на сцената, което помете всички по пътя си и накара цялото жури да танцува в възторг. " Направо ме поразихте, не мога да допускам! ", разгласи разчувствуван Клейтън Норкрос.

Отбор " Кристина Агилера " даде една от най-сериозните поръчки за продобиване на шоуто, което идната седмица минава в идната си фаза - а точно стартира надпреварата сред всички финалисти от началото на " Звездите в нас ". И огромната изненада - четиримата звездни съдии ще имат право да върнат в надпреварата два отпаднали тима.
                             
A post shared by
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР